+46 (0)76 0955424 info@scandicbygg.eu H.Manto g. 22, 404 kab., Klaipėda I-V: 8:00 - 18:00

Om oss

FÖRETAGET

Det här är SCANDIBYGG

SCANDICBYGG är ett byggföretag med tio års erfarenhet inom byggsektorn.

Vi samarbetar med några av de största byggföretagen; PEAB, SKANSKA, TORNSTADEN, RA BYGG och INHUS, vilket vi har gjort i många år.

Välkommen att anlita oss för entreprenad och byggservice. Vi åtar oss blandade bygguppdrag inom byggsektorn, allt från nyproduktion till renovering och ombyggnation. 

GRUNDREGLER

TILLFÖRLITLIGHET. Vi arbetar konsekvent för vårt anseende att omtalas som en pålitlig byggnadspartner. SCANDICBYGG uppfyller alltid sina skyldigheter.

TEAMWORK. Vi förstår vikten av teamarbetet i den komplicerade byggsektorn genom att uppskatta var och en av våra anställda, samt säkerställa arbetsmiljö och kompetens.

HÖG KVALITET. Vi ägnar särskild stor uppmärksamhet åt kvaliteten på utfört arbete. Detta är en av SCANDICBYGG:s viktigaste principer.

ERFARENHET OCH KOMPETENS

Mångårig erfarenhet inom byggsektorn har utformat principerna för allt arbete som utförs.

Vi uppfyller höga krav på arbetskompetens. Eftersom vi har kunskap om hur man arbetar i team kan vi genomföra alla projekt effektivt och i tid.

CERTIFIKAT

- SCANDICBYGG är medlem i Svenska Byggnadsförbundet. Det innebär att vi möter extremt strikta och höga arbetssäkerhetskrav.
- Alla våra lagledare har BAS P / U standard certifikat.
- Alla anställda har ID06-kort utan undantag.

VÄLKOMMEN TILL VÅRT TEAM

I över 10 år inom byggsektorn förstår vi att teamwork är det viktigaste. Som de unika och välutbildade människor vi är, kan vi utföra de mest komplexa projekten.

Vi söker människor med hög kompetens, erfarenhet och som arbetar effektivt i team.

Vill du gå med i vårt lag? Skriv till oss på info@scandicbygg.eu eller ring +46 765 904689 (SE) | +370 600 82644 (LT)

SCANDICBYGG

KONTAKTPERSONER

Alla rättigheter förbehållna. SCANDICBYGG, UAB. 2019