I SCANDICBYGG:s grundläggande driftsprinciper, ingår kvalitetsverktyg vilket möjliggör arbete av hög kvalitet. För att upprätthålla kvaliteten i varje process investerar vi i verktygsredovisningskontroll.

HILTI On Track är en toppmodern programvara som ger tillgång till molndatabiblioteket via en stationär dator och körs på iOS- och Android-system. Det låter dig spåra och hantera redovisning av verktyg och utrustning online från vilken enhet som helst.

En onlineapplikation som körs på en enhet erbjuder ett brett utbud av alternativ: hantera data för verktyg och hårdvara, hitta och tilldela utrustning till nödvändiga användare, lokalisera utrustning, spåra tjänster, ge tillträdesrättigheter och behörigheter för anställda, hantera utrustningens data, skapa rapporter, rapportera och kontakta Hilti Service.

Applikationsansökan för mobila enheter gör att du kan skanna särskilda streckkodsetiketter, lägga till och redigera verktygsinformation, bekräfta leverans eller visa information om dem. HILTI On Track – programmet fungerar både med och utan tillgång till Internet. I det här fallet synkroniseras informationen från enheten med databasen när en Internetanslutning uppstår.

Unik kod för varje verktyg eller enhet

Det första steget i installationen av HILTI On Track verktygshantering är inläsningen. Alla verktyg och utrustning, oavsett typ eller tillverkare, är märkta med särskilda streckkodsetiketter. Etiketterna har upp till nio skyddslager, vilket gör att etiketterna fungerar på ett tillförlitligt sätt under svåra driftsförhållanden på byggarbetsplatsen.

Etiketten är fäst på verktyget eller utrustningen med ett speciellt lim. I framtiden planerar vi att börja använda Bluetooth-taggar. Med hjälp av speciella mottagare kommer det vara möjligt att bestämma den verkliga geografiska platsen för hela utrustningen i realtid och rapportering per minut. Det innebär att kunden kommer att kunna se den aktuella arbetssituationen när som helst – var, vem och hur företagets utrustning och verktyg används.